Zălăuanii acuză arbitrajul după a doilea meci al finalei

Scorul final al celui de-al doilea meci din finala Diviziei A1 la volei masculin a fost 3 – 1 în favoarea echipei din Constanţa, la fel ca în primul joc. Spre deosebire de primul meci, al doilea joc a fost mult mai disputat, iar evoluţia echipei vicecampioanei a arătat mai bine în anumite momente ale jocului, chiar dacă formaţia de la malul mării s-a aflat în efectiv complet.
După 25 – 22 pentru Tomis Constanţa în primele două seturi, echipa din Zalău s-a impus mai clar în parţialul trei, câştigându-l la 19. A urmat actul patru, care a fost cel mai disputat şi care a fost presărat cu de toate. Ambele echipe s-au aflat la conducere în repetate rânduri, s-au făcut şi greşeli de ambele părţi, dar au fost şi erori de arbitraj care au stârnit nemulţimiri în tabăra zălăuană. Cel puţin patru decizii eronate împotriva Zalăului au arătat arbitrii în setul patru, iar căpitanul Leonardo Dal Bosco s-a ales şi cu un cartonaş galben pentru prosteste.
„Pe arbitrul principal (Nicolae Marin, n.r.) de din al doilea meci în cunosc de mult timp. Nu este un arbitru slab, dar cred că nu a făcut faţă presiunii. Mă aşteptam să greşească. Noi am jucat mult mai bine decât în primul meci, ne-am apropiat de adversari, însă, la un moment dat au intervenit arbitrii cu nişte decizii eronate, care au „frânat” puţin echipa noastră. Arbitrii ne-au dezavantajat clar în setul patru, dar ambele victorii ale Constanţei sunt meritate. Nu cred că Tomis Constanţa avea nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a câştiga împotriva noastră.Vreau să cred că acele greşeli de arbitraj nu s-au făcut intenţionat”, a afirmat lidero-ul Adrian Feher.
Al treilea duel dintre cele două formaţii este programat luni, de la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău.

One Thought to “Zălăuanii acuză arbitrajul după a doilea meci al finalei”

  1. Trahanache

    Greselile de arbitraj din stul IV au fost exact in momentul in care Zalaul se afla la 3 puncte si au fost succesive, ajutand exhipa din Constanta sa castige setul. Nimic intamplator, dar sunt convins ca in tie break Zalaul castiga.

Leave a Comment